Get Social With Us
Custom Paper Design | 19. Pernă de Crăciun
6198
post-template-default,single,single-post,postid-6198,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

19. Pernă de Crăciun

Astăzi avem un proiect care pe cât este de simplu, pe atât este de spectaculos! Vom lua o față de pernă albă, simplă, pe care o vom decora pentru sărbători, aplicând niște banale cercuri din pâslă.

Am făcut această față de pernă anul trecut după ce am văzut această imagine pe net (click pe poză pentru sursă și pentru tutorialul original):

Mi-a plăcut foarte mult ideea, așa că am făcut și eu una. Apoi, i-am făcut una și sorei mele…. 😀

Este minunată și atât de ușor de făcut!

Avem nevoie de:

  • Pâslă roșie și verde în diferite nuanțe
  • Ață pentru broderie în diverse culori +ac
  • față de pernă albă
  • foarfecă
Începem prin a ne pregăti cercurile din pâslă, de diferite dimensiuni. Eu am folosit un set de decupatoare de aluat pentru a trasa cercuri de diferite mărimi din diversele nuanțe de roșu și verde.

Apoi, le decupăm și începem șă coasem împreună câte 2-3 cercuri, suprapunând culori contrastante sau degrade-uri…..

Dacă nu aveți chef de cusut le puteți lipi cercurile unul de celălalt cu adeziv pentru textil sau cu pistolul cu silicon….

După ce meșterim cu voioșie, obținem această pernă veselă:

 

 

 

Simplu și frumos, nu?

Dacă aveți nevoie de puțină inspirație pentru a vă face singuri o față de pernă de sărbători, iată alte câteva idei (mult mai migăloase) care mi-au plăcut foarte mult!

 

Zi minunată vă doresc!

Raluca

1 Comment

  • Rolling Ideas

    05.12.2012 at 10:53 Reply

    Nici n-are rost să spun că este o faţă de pernă foarte drăguţă şi tonică pentru că se vede cu ochiul liber de către oricine 🙂

Post a Comment

Captcha Captcha Reload