Get Social With Us
Custom Paper Design | Banda adeziva din panza
2870
post-template-default,single,single-post,postid-2870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Banda adeziva din panza

Cum putem decora cadourile într-un mod original și să îl facem pe sărbătorit să se simtă special?

Alegem o hartie de împachetat deosebită, adaugăm o fundă spectaculoasă, atașăm si o etichetă frumoasă pe care scriem toate gandurile noastre bune și suntem gata!

Însă nu de puține ori mi s-a întâmplat să nu am în casă o hârtie de împachetat frumoasă, potrivită cadoului ce urma să fie oferit sau de mărimea de care aveam nevoie.

În astfel de situații, apelez la hârtia de împachetat simplă, albă, și de un mic ingredient secret: Banda adezivă din pânză.

Este atât de ușor de făcut și arată super special,  prin urmare am mereu în casă cateva role de culori diferite, pentru situații de urgență.

Și pentru că tocmai am folosit și ultima rolă, ieri am decis să îmi reîmprospătez stocul și am mai făcut câteva – iar de data aceasta am făcut și poze pentru un scurt tutorial, ca să puteți să vă faceți și voi!

Deci, să începem!

 

Avem nevoie de următoarele materiale:

  1. materialele textile preferate
  2. bandă de scoth dublu adezivă – eu am ales două lățimi diferite
  3. foarfecă sau cutter rotativ
  4. suprafață plană pentru tăiere

Eu întotdeauna încep prin a călca materialele pentru a scăpa de cute și a avea o suprafață cât mai plană. Lipiți banda adezivă pe suprafața merialului – nu înlăturați banda de hârtie de pe partea cealaltă. Pe aceasta o vom scoate atunci când vom decora pachetele de cadouri cu bandă.

 

Tăiem cu grijă materialul pe lângă banda adezivă.

Și la final obținem asta:

 

Mai rămâne să le depozităm frumos în role…

Și să le folosim pentru a decora cadouri pentru persoanele pe care iubim!

 

Mâine vă arăt cum am facut macul cu care am împodobit cutiuța de cadou.

Vă aștept cu drag.

Raluca

 

No Comments

Post a Comment

Captcha Captcha Reload