Get Social With Us
Custom Paper Design | Cartoanele noastre
20370
page-template-default,page,page-id-20370,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Simte diferența

Textura și grosimea hârtiei sunt primele lucruri pe care le remarcați când primiți o invitație sau o felicitare. Ele reprezintă două caracteristici care definesc în mod vital calitatea papetăriei.

O invitație poate avea cel mai frumos și interesant design, dar dacă este imprimată pe hârtia nepotrivită își va pierde mult din frumusețe și valoare. Deși apar ocazii în care putem printa chiar noi diverse mesaje, invitația de nuntă sau de botez în mod cert nu este una dintre ele.

Aceste evenimente sunt cu totul speciale și invitațiile merită să fie imprimate pe o hârtie de cea mai bună calitate. În acest fel, când invitații Dvs. vor deschide plicul, vor descoperi un design original, imprimat pe un carton deosebit și vor asocia imediat evenimentul cu eleganță, clasă și calitate.

Noi credem că pentru fiecare proiect există un carton potrivit și că alegerea corectă a acestuia este vitală pentru un aspect impecabil al articolului de papetărie imprimat.

Explicăm adesea clienților noștri că un carton foarte gros este ideal pentru o invitație tip cartolină (un singur card, imprimat fie față, fie față-verso), dar nu este potrivit articolelor pliate: invitațiile tip felicitare, meniuri sau place card-uri. De asemenea, unui meniu nu i se potrivește o hârtie folosită pentru un liner de plic.

Pe măsură ce le-am folosit, am făcut o selecție de 15 cartoane pe care le avem în permanență în stoc și pe care le utilizăm în mod frecvent. Toate au fost alese, testate și verificate și ne-am asigurat că, atât calitatea printului, cât și aspectul după tăiere, sunt cele pe care ni le dorim.

În continuare testăm cartoane nou apărute și ne diversficăm opțiunile, pentru a putea alege cu adevărat cea mai bună variantă pentru fiecare proiect în parte.

Cartoanele noastre

Carton din bumbac 100%

Grosime: 400 gsm

Are un aspect modern și rafinat și o textură asemănătoare fetrului. Ideal pentru invitațiile cartolină și pentru letterpress.

Carton texturat

Grosime: 330 gsm

Carton gros, elegant, în stil englezesc. Textura în stil fagure este obținută prin adăugarea de bumbac în compoziție.

25% bumbac

Carton texturat textil

Grosime: 330 gsm

Carton gros, cu o textură unică ce imită tweed-ul, foarte plăcut la atingere. Certificat FSC – acest carton este produs din materie prima cu origine controlată pentru a preveni defrișările.

Carton texturat acuarela

Grosime: 320 gsm

Carton gros cu o textură deosebită, procesul de fabricare îi conferă o luminozitate și strălucire excepțională a cernelurilor. Complet biodegradabil și reciclabil.

Cartoane mate/satinate

Grosime: 300 & 285 gsm

Cartoane speciale, de calitate superioară, netede sau texturate, mate sau satinate, ideale pentru invitațiile pliate.

Cartoane mate/satinate

Grosime: 250 gsm

Cartoane speciale, de calitate superioară, netede sau texturate, mate sau satinate, ideale pentru articole pliate sau perforate: meniuri, place cards, numere de masă, etichete.

Cartoane mate/satinate

Grosime: 90-135 gsm

Hârtii speciale, de calitate superioară, perfecte pentru a crea linere deosebite pentru plicuri.