Get Social With Us
Custom Paper Design | Crăciun 2013: Coroniță din pânză de sac
10367
post-template-default,single,single-post,postid-10367,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Crăciun 2013: Coroniță din pânză de sac

Anul trecut, în preajma Crăciunului, eram în vizită la prietena mea cea mai bună și admiram entuziasmată cele mai frumoase metraje din in și pânză de sac! Tocmai le cumpărase mama ei ca sa acopere diverse borcane cu dulcețuri minunate, care urmau să fie dăruite cadou prietenilor dragi. La plecare, într-o plăsuță, mă aștepta jumătate din fiecare bucată de material cumpărat, și mi-au fost dăruite cu așa mult drag încât am zis să le păstrez pentru o ocazie specială.

Și ce ocazie mai specială putea fi, decât Crăciunul nostru scandinav ?

Așa că am decis să folosesc cu grijă câte o bucată din material pentru a crea o coroniță frumoasă, numai bună de pus pe ușă, sau și mai bine, pe perete, în camera cu bradul.

Cover page 1

Avem nevoie de:

Coronita de Craciun din panza de sac_1

– pânză de sac, in , sau orice alt material vreți să folosiți sau să reciclați. Pentru cei care vor să își încerce norocul să vadă dacă se mai găsesc, materialele primite în dar au fost achiziționate  din zona de metraje de la parterul magazinului Obor.

– fundă decorativă din bumbac – eu am luat-o de la magazinul Zara Home și a fost destul de scumpă – 35 RON pentru 3 metri – dar mi-a plăcut atât de mult și era decorată chiar cu reni (motiv scandinav) că nu i-am putut rezista. DAR, tocmai mi-am dat seama că aș fi putut să îmi fac singură această bandă, imprimând pânza la imprimantă – și cu ce model vroiam eu! Dacă vreți să încercați, aici vedeți cum să faceți – este foarte ușor!

– coroniță din polistiren – pe a mea o am de vreo 3 ani si am tot refolosit-o. A fost luată de aici.

– foarfecă

-ace cu gămălie ( luați din cele cu perluță în vârf – vor prinde mai bine materialele).

Primul pas este să tăiem fâșii late din materialul care va fi baza coroniței. În cazul meu, am ales pânza de sac cu ochiuri mari.

Apoi, începem și înfășurăm de jur-împrejur, suprapunând benzile de pânză ca să nu se vadă polistirenul.

Coronita de Craciun din panza de sac_3 Coronita de Craciun din panza de sac_4

Când ni s-a terminat fâșia, o fixăm în coroniță cu ace cu gămălie și pornim mai departe cu o fâșie nouă.

Coronita de Craciun din panza de sac_5 Coronita de Craciun din panza de sac_6

Baza este gata.

Coronita de Craciun din panza de sac_7

Urmează apoi banda decorativă, care a fost pusă peste bază în aceeași manieră ca mai devreme, dar fără a suprapune fâșiile.

Coronita de Craciun din panza de sac_8

Vedeți de ce nu am putut rezista să nu cumpăr această fundă?

Coronita de Craciun din panza de sac_9

Pentru un decor mai subtil, am ales să înfășor un șnur subțire, împletit alb-roșu – îl puteti cumpăra de aici.

Coronita de Craciun din panza de sac_10

Coronita de Craciun din panza de sac_11

Apoi, pentru a adăuga o pată de culoare, am tăiat o fâșie (destul de) lată din inul roșu, și l-am pus și pe el de jur împrejur, exact ca mai înainte, dar răsucind fâșia pentru a îi da dimensiune și a o face să arate ca un șnur mai gros.

Coronita de Craciun din panza de sac_11.1 Coronita de Craciun din panza de sac_11.2

Coronița noastră este gata. Foarte simplu de făcut și foarte simplă ea, ca decor, dar nouă ne place atât de mult……Sper că și vouă!

Coronita de Craciun din panza de sac_16

Coronita de Craciun din panza de sac_12 Coronita de Craciun din panza de sac_13    Coronita de Craciun din panza de sac_17 Coronita de Craciun din panza de sac_18 Coronita de Craciun din panza de sac_19 Coronita de Craciun din panza de sac_20 Coronita de Craciun din panza de sac_21

Zi minunată vă doresc!

Raluca

No Comments

Post a Comment

Captcha Captcha Reload