Get Social With Us
Custom Paper Design | Invitație personalizată de nuntă: Andra și Andrei
9990
post-template-default,single,single-post,postid-9990,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Invitație personalizată de nuntă: Andra și Andrei

invitatie personalizata monograma 11 copy

Andra si Andrei se vor căsători în Septembrie, iar nunta lor (Elegant Garden Party) este organizată de Andra împreună cu Alina de la Something Borrowed Lovely Rentals, deci va fi mi-nu-na-tă!!

Deși inițial Andra se gândise la o invitație cu dantelă, după ce a aflat că realizez design grafic personalizat și am mai făcut monograme, a decis să creăm monograma noii lor familii și să o folosim ca element central al invitației. Am obținut astfel o invitație simplă și foarte elegantă, care să se potrivească perfect cu evenimentul și viziunea Andrei asupra acestuia.

Dar mai bine haideți să vă arăt fotografii și vă povestesc pe parcurs. 😀

O imagine de ansamblu a invitațiilor. Au fost făcute în două variante de text în limba română și în două variante de text în limba engleză.

Am imprimat pe un carton ultra alb, texturat liniar, de 280g/mp.

invitatie personalizata monograma 1 invitatie personalizata monograma 2

Monograma a fost singurul element grafic al invitației.

invitatie personalizata monograma 3

invitatie personalizata monograma 11

Pentru a nu supraîncărca invitația cu text și a păstra un aspect aerisit, am mutat partea de RSVP în interiorul plicului, într-o zonă de maximă vizibilitate.

Astfel am creat pentru fiecare plic câte un liner pe care au fost imprimate aceste informații.

invitatie personalizata monograma 9 invitatie personalizata monograma 10

Plicurile au fost alb sidefat si au fost sigilate si ele cu cercuri de autocolant alb sidefat, imprimate cu monograma familiei.

invitatie personalizata monograma 5   invitatie personalizata monograma 8

În final, am creat si două serii de carduri de mulțumire – dar nu din suita de nuntă, ci ca papetărie personală pentru noua familie.

invitatie personalizata monograma 4

invitatie personalizata monograma 6

invitatie personalizata monograma 7

O invitație simplă dar foarte elegantă, pe care m-am bucurat foarte mult să o creez și apoi să le pregătesc. Sper să vă placă și vouă!

O zi minunată!

Raluca

No Comments

Post a Comment

Captcha Captcha Reload