Get Social With Us
Custom Paper Design | Mame antreprenor
6502
post-template-default,single,single-post,postid-6502,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Mame antreprenor

O întâmplare….

Într-o miercuri, eram la Strabucks în Afi Cotroceni și editam printre picături, un post și niște poze pentru blog.

Mara alerga, ca de obicei, pe lângă mine.

În scurt timp am văzut că se tot întorcea la masa unei doamne care îi zâmbea foarte prietenos și o antrena în jocul ei.

Am schimbat câteva cuvinte despre Mara (cum o cheamă, câți ani are) și am aflat că și doamna avea o fetiță un pic mai mare (era deja la grădiniță) și un băiețel de 11 luni.

Înainte să plece, a venit la mine și mi-a spus că a remarcat că lucrez în WordPress și m-a întrebat dacă am cumva un blog sau un business propriu. M-am prezentat, i-am povestit ce fac și în scurt timp eram antrenate într-o discuție legată de mame, antreprenoriat, timpul acordat copiilor, hrana sănătoasă pentru ei și…multe altele. Am schimbat cărți de vizită și am păstrat legătura.

Ei bine, Doamna respectivă este Eugenia Dobrescu și este implicată într-o mulțime de proiecte atât de interesante încât trebuie să vă povestesc și vouă despre ele….

O puteți găsi la www.diversificare.ro și www.pompedesan.ro.

De asemenea, o puteți vedea în fiecare zi de luni de 08:30 și 15:30- în reluare, la emisiunea Totul despre mame, difuzată de Prima TV, unde Eugenia pregătește rețete sănătoase și hrănitoare, special create pentru copii.

Așa cum ați văzut, aici veți găsi în principal rețete delicioase de dulciuri, așa că mă bucur enorm să vă pot trimite spre un site cu rețete sănătoase de mâncăruri, meniuri chiar, speciale pentru cei mici și pe care le putem consuma și noi, fără probleme!

Pe  www.diversificare.ro veți găsi toate informațiile necesare privind începerea etapei de diversificare și apoi a alimentației copilului, fără să mai fiți nevoiți să citiți 20 de site-uri cu frânturi de informații, păreri contradictorii pentru ca în final să capitulați pentru că nu ați priceput ce trebuie făcut.

Iar dacă nu știați, pentru a trece de acea etapă de început a alăptării, în care cel mic nu a intrat într-un program firesc și constant de alăptare și este necesar să recurgem la ajutorul unei pompe de sân, nu este necesar neapărat să mergem să cumpărăm o pompă proprie.

Puteți închiria una, aceasta venind cu un împreună cu un kit de pompare NOU (fiecare mamă primește un kit dublu de pompare, sigilat). Practic închiriați partea electrică a pompei, tot ceea ce vine în contact cu pielea va fi nou și sigilat și rămâne la Dvs după returnarea pompei.

Toate informațiile privind închirierea sau achiziția unei pompe performante de sân le găsiți la www.pompedesan.ro.

Însă, pe lângă proiectele de mai sus, Eugenia se mai ocupă de încă unul și anume că organizează niște întâlniri frumoase între mămicile antreprenoare.

De curând am participat pentru prima oară la o astfel de întâlnire și am cunoscut mămici super interesante și entuziaste, care și-au făcut un business în diverse domenii de activitate și cu care am putut schimba impresii legate de greutățile sau oportunitățile cu care se confruntă fiecare antreprenor la început de drum.

Așa că, de fiecare dată când voi participa la întânire, voi scrie aici depre mămicile cu care m-am întâlnit ca să le cunoașteți și voi!

Vă spun de acum că sâmbăta viitoare vom vorbi despre un subiect foarte important pentru mămici: pantofi pentru copii. 😀

Până atunci vă recomand cu mare drag să vizitați site-urile Eugeniei!

Cu drag,

Raluca

No Comments

Post a Comment

Captcha Captcha Reload