Get Social With Us
Custom Paper Design | Pantofiori veseli
7193
post-template-default,single,single-post,postid-7193,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Pantofiori veseli

V-a ros vreodată vreo pereche de pantofi?

Sunt absolut convinsă răspunsul va fi în unanimitate „DA!”. 🙁

Atunci știți că o rană la nivelul piciorului nu numai că provoacă durere și neplăceri, dar te și scoate din uz pentru o vreme. Iar pe un bebeluș îl va descuraja să încerce să meargă din nou încălțat.

Trebuie să mai știți că o pereche proastă de pantofi poate să strice mersul copilului, deoarece îl forțează să calce greșit.

“Picioarele bebelușilor sunt diferite de cele ale adulților: sunt mai late peste degetele de la picioare, mai înguste la călcâi iar secul piciorului este îmbrăcat în țesut gras. Sunt spații goale mari între oase, iar oasele sunt moi ca un fel de gelatină. Deci nu este deloc surprinzător că piciorușele mici sunt foarte vulnerabile”. *)

Motive mai mult decât suficiente pentru  a investi în încălțăminte de calitate pentru copiii noștri.

Așa cum vă spuneam sâmbăta trecuta, cand v-am făcut cunoștință cu Eugenia Dobrescu, astăzi vorbim despre un subiect care ne va preocupa încă de la primul pas al copilului: pantofii.

Si pentru asta, mergem pe site-ul http://www.pantofioriveseli.ro/ în vizită la Macrina Vendlinger, o altă mămică antreprenor care a acceptat provocarea unei afaceri pe cont propriu.

Macrina a fost preocupată de calitatea pantofilor din magazinul ei, acesta fiind primul criteriu în alegerea furnizorilor. Trebuiau să producă încălțăminte de foarte bună calitate,  să aibă experiență în acest domeniu iar materialele  utilizate să fie atent selecționate.

Așa că a cercetat la propriu cele 4 zări și  i-a ales pe cei de la Livie and Luca din California/ SUA,  pe Bobux din Noua Zeelandă și pe Vincent Shoes din Suedia.

Printre principalele calități ale încălțămintei se numără:

–            pielea nu este tăbăcita cu plumb;

–            lipiciul folosit este non-toxic;

–            talpa interioară este realizată din piele, este detașabilă și extrem de comfortabilă și permite piciorului să respire;

–            talpa exterioară este extrem de flexibilă;

–            interiorul și exteriorul sunt realizate integral din piele moale;

–            partea din spate este căptușită, pentru a evita bătăturile;

–            fiecare produs este extrem de ușor, o pereche cântărind sub 225g.

Toți pantofii sunt extrem de frumoși și atrăgători și este imposibil să nu găsești un model care să nu satisfacă gusturile oricărei mămici.

Raportul calitate pret este foarte, foarte bun – a-propos, trebuie să renunțăm la ideea „sunt atât de mici, intră piele mai puțină, deci trebuie să fie mai ieftini decât o pereche de pantofi de adult”. Tehnologia și investițiile în cercetare din spatele unei perechi de pantofi pentru copii o depășesc pe cea a uneia pentru adulți!

Iar în cazul celor 3 furnizori selectați de Macrina, ei sunt specializați doar pe cercetare și producție de încălțăminte de copii, de unde și experiența și know-how-ul pe care le dețin în acest domeniu.

Pe site veți găsi disponibile tabele cu măsuri pentru fiecare marcă în parte și instrucțiuni despre cum să printați și să utilizați corect tabelul, astfel încât veți putea comanda on-line pantofii fără nici un risc de a lua măsura greșită.

Și pentru că știu că vreți să mergeți pe site să studiați oferta, închei prin a vă spune că nu găsiți doar pantofi. Găsiți și ghete și cizme…..numai bune de pus sub brad!

*) Citatul este de pe site-ul Bobux pe care vă recomand să îl vizitați și să citiți acest articol care ne învață cum să alegem încălțămintea pentru copii și care sunt criteriile pe care o pereche de pantofi trebuie să le îndeplinească pentru a trece testul calității.

Sper să vă folosească aceste informații și să aveți copii care merg, aleargă și se joacă confortabil și sănătos în același timp.

Zi minunată vă doresc!

Raluca

1 Comment

  • Laura

    15.12.2012 at 17:50 Reply

    Pot confirma ca incaltamintea vanduta de Macrina este, intr-adevar, foarte buna. Fetita mea are o pereche de cizme de iarna de la Vincent Shoes, sunt, cred, cele mai bune cizme pe care le-a avut, niciodata nu i-au inghetat picioarele in ele si nu ii dau decat o singura pereche de sosete si nu foarte groase. Din pacate, insa, au ros-o, am gasit-o dupa cateva zile de purtat intensiv cu bataturi dureroase la picioare, iar una din cizme s-a zgariat destul de tare in varf din prima zi de purtare, deci pielea e destul de sensibila. Cu toate astea, recomand cu mana pe inima incaltamintea. Si pe viitor voi cumpara ceva similar deoarece sa porti iarna, pe zapada, la minus multe grade, o pereche de cizme care chiar tin cald, e foarte important pentru un copil.

Post a Comment

Captcha Captcha Reload