Get Social With Us
Custom Paper Design | Pentru copii – Invatam sa numaram
3333
post-template-default,single,single-post,postid-3333,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Pentru copii – Invatam sa numaram

 

Ce poate fi mai bine decât să înveți în timp de te distrezi?

Având  această idee în gând, în weekend am meșterit 2 seturi de planșe cu cifre și ilustrații pentru a-i ajuta pe copiii mai mari sau mai mici să învețe într-un mod amuzant să numere până la 10.

Iată-le:

 

 

Și cum ORICE se învață mai ușor dacă spunem și o poezie :D, setul 1 are o poezie frumoasă, care recapitulează ceea ce am învățat.

Ca de obicei, dacă vă plac, le puteți descărca de aici:

Setul 1

Setul 2

Sper să le fie de folos atât micuților cât și părinților, și să constituie o modalitate plăcută de învățare activă prin joc!

 

Zi minunată!

Raluca

2 Comments

 • ana-maria

  13.08.2012 at 16:59 Reply

  Buna! Sunt foarte frumoase aceste planse, felicitari! Am si eu o intrebare…ai cumva fiecare plansa si in format A4? Mi-ar trebui sa le expun in sala de grupa, dar cate patru pe o pagina sunt cam micute. Daca le ai si doresti sa mi le trimiti ar fi minunat! Iti multumesc anticipat si mult succes in noul an scolar!

  • admin

   13.08.2012 at 17:20 Reply

   Buna Ana Maria,

   Ma bucur mult ca iti plac plansele! Nu le am in format mai mare si mi-ar lua mult timp sa le modific – si din pacate timpul este resursa care imi lipseste cel mai mult in acest moment….
   Incearca sa le imprimi pe A3, cred ca nu vor fi probleme de rezolutie.

Post a Comment

Captcha Captcha Reload