Get Social With Us
Custom Paper Design | Minunata copilărie – Avion cu motor….
21497
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21497,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Minunata copilărie – Avion cu motor….

Seria “Minunata copilărie” își dorește să evoce simplitatea și frumusețea zilelor celor mici și să surprindă esența unor ani fără griji, plini de culoare și de joacă.
 
 
Invitația Avionul a fost inspirată de una dintre primele construcții din hârtie pe care le învățăm în copilărie: avioanele din hârtie.
 
Ne-am dorit ca primirea acestei invitații să aducă un zâmbet  pe fața invitaților și să îi transporte în acea perioadă frumoasă a vieții.
 
În interiorul aripilor am imprimat textul invitației, iar sub fiecare dintre aripi stau alte informatii: date importante despre căpitanul aeronavei ( nume, data nasterii, greutatea si inaltimea la nastere) si RSVP-ul.
 
Am imprimat pe cea mai groasă coală din hârtie lucioasă, care încă permite plierea fără să se rupă. Plicurile pot fi roșii, turcoaz sau albe.
Putem închide plicurile cu un sigiliu autocolant împrimat tot cu un avion.
 
Tirajul minim este de 20 de bucati, costul este:
20 – 50 bucati: 8 RON/buc> 50 bucati: 7 RON/buc

 

Meniurile costa 5 RON/buc, tiraj minim 10 bucati.

Place card-urile plic de bani costa 3.5 RON/buc, tiraj minim 20 buc

Numerele de masa tip cartolina costa 3.5 RON/buc, tiraj minim 5 bucati.

 
Category

Băieți, Party