Get Social With Us
Custom Paper Design | Popcorn Party
21375
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21375,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Popcorn Party

Săptămâna trecută am creat designul unui pachet de petrecere foarte inedit – cel pentru petrecerea lui David.
 
David împlinește 5 ani și și-a invitat prietenii să sărbătorească împreună cu o petrecere minunată: vor mânca popcorn, vată de zahăr, fructe trase în ciocolată…vor avea chiar și un spectacol surpriză!!
 
Designul la care m-am gândit pentru invitații a fost inspirat de ideea aparatului popcorn de la petrecere: așa am creat cutia de popcorn în care am pus invitația în sine și bilete pe care fiecare copil le va putea utiliza pentru a primi bunătățile de la petrecere.
 
Invitațiile: fiecare copil invitat la petrecere a primit câte o cutie de pocorn în care se aflau biletele pentru petrecere și invitația. Biletele au fost tipărite  unul în continuarea celuilalt, fiind separate cu linii perforate astfel încât să poată fi rupte foarte ușor, chiar de către copii. Bineînțeles au primit serii personalizate cu numele lui David și numere succesive.
 
 
Category

Party