Get Social With Us
Custom Paper Design | Minunata copilărie – Racheta roșie
21519
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21519,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Minunata copilărie – Racheta roșie

Seria “Minunata copilărie” își dorește să evoce simplitatea și frumusețea zilelor celor mici și să surprindă esența unor ani fără griji, plini de culoare și de joacă.
 
De aici a fost inspirata invitația “Racheta” – din dorința copiilor de a ajunge undeva sus, printre stele, de a desluși nescunoscutul și de a face lucuri mari și importante.
 
Racheta noastră este veselă și colorată și străbate universul în căutarea marii aventuri. Se avântă printre stele și planete, pe care le-am imprimat atât pe invitații, cât și pe linerul plicului roșu.
 
Poate invita fie la petrecere, fie la botez și bineînțeles, are un set complet personalizat de papetărie: meniuri, place cards, numere de masa, etichete pentru mărturii, și pentru petrecere: coifuri, bannere, decoruri….și multe altele.
 
Tirajul minim este de 20 de bucati, costul este:20 – 50 bucati: 10.5 RON/buc

> 50 bucati: 9.5 RON/buc

 

Meniurile costa 5 RON/buc, tiraj minim 10 bucati.

Place card-urile plic de bani costa 3.5 RON/buc, tiraj minim 20 buc

Numerele de masa tip cartolina costa 3.5 RON/buc, tiraj minim 5 bucati.

Category

Băieți, Fetițe, Party