Get Social With Us
Custom Paper Design | Prăjituri pentru sora mea
4518
post-template-default,single,single-post,postid-4518,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Prăjituri pentru sora mea

Duminica a fost ziua sorei mele și i-am pregătit un cadou 80% handmade. 😀 Asta pentru că a inclus și o eșarfă de mătase pe care am cumpărat-o, nu am făcut-o eu.

Știam eu că se va bucura de faptul că a fost făcut de mine și chiar așa a și fost! S-a văzut pe fața ei încântarea – măcar de aș fi fost atât de inspirată să îi fac câteva poze ca să se vadă și în imagini….

Printre altele, i-am pregătit două feluri de prăjituri – niște Biscuiți fragezi cu unt și zahăr, decorați cu Royal Icing și Super Duper Vanilla Cupcakes  cu un finish inedit.

Sora mea are o pasiune pentru levănțică, așa că am decis să mă axez în jurul acestei flori.

Biscuiții nu au ieșit atât de bine la aspect pe cât aș fi vrut, dar au fost suficient de frumoși pentru a avea acel “WOW factor” pe care mi-l doream.

În schimb au fost foarte buni, foarte fragezi, nici prea dulci nici prea neutri…..am fost mulțumită.

Este a doua oară când încerc să fac astfel de biscuiți, prima oară au fost decorați foarte frumos (cu niște buline) dar rețeta biscuiților era ….not so great!

Așa că de data aceasta am încercat altă rețetă și am decis că voi rămâne la ea.

 

După ce i-am terminat, mi-am dat seama unde greșisem: am făcut bobițele florilor de levănțică rotunde însă ele natural sunt alungite……

Și ca să vedeți că am dreptate când spun că nu arată așa de bine, iată și originalul după care m-am inspirat:

Cam mare diferența, nu? 😀 Tot articolul despre ei îl puteți citi aici.

Oricum, soră-mii i-au plăcut foarte mult și asta este tot ce contează.

Cupcake-urile sunt favoritele mele din categoria vanilie. Doar că le-am presărat cu lavandă culinară (ca să păstrez tema) și deasupra am pus un cerc din fondant decorat cu fluturi. Mâine postez și tehnica acestor cercuri, care mi s-au părut geniale și care dau un aer sofisticat instantaneu oricărei cupcake, iar partea frumoasă este că sunt SUPER simplu de făcut, veți vedea.

Până atunci, iată varianta finală.

Sper că v-a plăcut rodul muncii mele și ne vedem mâine ca să vă arăt cât de simplu facem cercurile minune. 😀

O zi minunată!

Raluca

 

3 Comments

 • Rolling Ideas

  30.10.2012 at 12:32 Reply

  Arată suuuper

 • Rolling Ideas

  30.10.2012 at 12:35 Reply

  Mi-a luat comentariul înainte să termin de scris.

  Arată suuuper, la fel de frumos ca levănţica originală. Toate prăjiturile tale sunt fantastice, păcat că nu se pot mânca prin monitor.
  Cred că sora ta a fost încântată.

  • admin

   30.10.2012 at 12:46 Reply

   Mulțumesc mult! Daaaa, s-a bucurat! 😀

Post a Comment

Captcha Captcha Reload