Get Social With Us
Custom Paper Design | Sa facem zahar vanilat – parfumat si sanatos
3310
single,single-post,postid-3310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive
zahar vanilat

Sa facem zahar vanilat – parfumat si sanatos

 

Pentru astăzi un post scurt dar plin de arome minunate!

Vom pregăti propriul nostru zahăr vanilat, făcut în casă, NUMAI cu ingrediente naturale.

Este un adaos senzațional la orice rețetă care implică aromă de vanilie, și îl puteți folosi chiar și ca zahăr pentru cafea!

 

Avem nevoie de:

 

  • 1 kg de zahăr – alb sau brun, nu contează. Dacă preferați zahărul provenit din culturi organice, cu atât mai bine (îl găsiți la Carrefour, Real, etc la raionul Bio)
  • 2-3 păstăi de vanilie
  • 1 borcan sau o pungă de plastic cu închidere ermetică

Cum facem?

  1. Vărsăm zahărul în borcan.
  2. Tăiem cu vârful unui cuțit păstăile de vanilie pe lungime și răzuim cu lama cuțitului semințele din păstaie.
  3. Punem semințele în borcan urmate de păstăile de vanilie tăiate.
  4. Amestecăm bine zahărul pentru o distribuire uniformă a vaniliei.
  5. Sigilăm borcanul și îl lăsăm cel puțin o săptămână fără să îl deschidem.
Cam după 3 săptămâni este gata.

La deschidere, veți avea cel mai minunat, aromat și îmbietor zahăr vanilat pe care l-ați mirosit vreodată, iar după ce veți mânca prima prăjitură în compoziția căreia ați adăugat acest zahăr, vă promit că nu vă veți mai întoarce niciodată la cel din comerț.

În plus, acesta nu are nici un ingredient sintetic, totul este cât se poate de natural.

Puneți chiar astăzi zahăr la vanilat, pentru că va urma o rețetă FABULOASĂ  care îl are ca ingredient pricipal!

 

Weekend minunat!

Raluca

No Comments

Post a Comment


Captcha Captcha Reload