Get Social With Us
Custom Paper Design | Trandafir din panza
3475
post-template-default,single,single-post,postid-3475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Trandafir din panza

 

Astăzi facem un trandafir din pânză pe care il putem transforma în…..ce vrem noi – broșă, agrafă de păr, îl atașăm unei bentițe, îl aplicăm pe o sacoșă sau geantă din pânză…

Avem nevoie de:

 

 

  • material pentru trandafir
  • material sau pâslă verde pentru frunze
  • foarfecă/cutter rotativ
  • ac și ață sau pistol de lipit cu silicon
Tăiem o fășie lungă de material ( eu am tăiat de 10 cm lățime), pe care o călcăm pe jumătate pe lungime, iar apoi fiecare jumătate în jumătate, ascunzând astfel marginile nefinisate. Îndreptăm unul dintre capete cu o foarfecă.
Capătul pe care tocmai l-am îndreptat îl rulăm strâns, iar apoi apucăm fâșia de material și o răsucim astfel încât partea de sus ajunge jos.
Răsucim în jurul centrului creat mai devreme.

Continuăm aceeși operațiune, asigurând materialul cu câteva picături de silicon sau cusături la fiecare rotație completă în jurul florii .

Iată cum arată din lateral și din spate:

Continuăm să răsucim fâșia atât în jurul propriei axe cât și în jurul florii, până când suntem mulțumiți de dimensiunea florii. Așa arată acum din față și din spate:

Tăiem fâșia de material păstrând un rest suficient cât să acopere spatele florii, punem silicon (sau adeziv pentru textil) și lipim materialul acoperind frumos spatele. Decupăm surplusul de material pe conturul florii.

Decupăm din pâslă sau din materialul textil verde două forme de frunză și le lipim creând o cută pentru a da dimensiune frunzei. Apoi le lipim pe spatele florii.

Tot ce a mai rămas de făcut este să lipim un ac de broșă (în cazul meu):

Și să o purtăm cu bucurie sau să o dăruim cuiva drag.

 

Nu-i așa că este ușor de făcut?

Zi minunată!

Raluca

 

1 Comment

  • Dana

    17.08.2012 at 12:19 Reply

    Superb! Trebuie sa incerc si eu! Multumim! :*

Post a Comment

Captcha Captcha Reload