Get Social With Us
Custom Paper Design | Un tratament pentru unghii care chiar a funcționat
9574
post-template-default,single,single-post,postid-9574,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Un tratament pentru unghii care chiar a funcționat

Acum câteva luni sistemul meu imunitar și-a dat demisia. O fi fost de la oboseală, o fi fost de la stress…nimeni nu poate ști – cert este că m-am trezit, printre multe altele, cu unghiile degradate într-un stadiu în care nu mai fuseseră vreodată în viața lor.

Să fie clar: au văzut ele perioade grele, dar ca aceasta….nu.

La început au fost casante și se exfoliau de parcă se înscriseseră la vreun concurs național, apoi, datorită acestei exfolieri masive, au ajuns atât de subțiri și de moi încât păreau niște foițe de ceapă. Ca să vă faceți o idee – îmi era imposibil să apuc ceva “cu unghiile”. Să ridic un ac de pe podea? Ha! Să desfac un nod de la șireturi? Nici vorbă! Misiune imposibilă.

Într-o zi, am mers să îmi fac manichiura la alt salon decât cel obișnuit și doamna nouă a văzut stadiul alarmant în care mă aflam și mi-a recomandat un tratament de unghii: Durcisseur Cure Express – de la Peggy Sage.

durcisseur-cure-express

“Încă un tratament foarte bun…” am gândit eu în sinea mea, dar oricum, le încercasem deja pe toate cele “lăudate” și “ultra recomandate” – fără nici un rezultat. Așa că m-am dus chiar atunci și am cumpărat o sticluță -mai ales că a doua zi urma să plec în vacanță și mi-ar fi prins bine o oja incoloră cu care să îmi îngrijesc unghiile.

Asta pentru că deși în sticlă arată alb, atunci când este aplicat pe unghii este destul de neutră, având o culoare ușor lăptoasă, foarte frumoasă.

Mi-a plăcut că deși unghiile mele erau în halul în care erau, cu striații, exfolieri, găurele, etc….oja s-a întins foarte uniform, mascând imperfecțiunile de dedesubt.

Vreau să vă spun că în vacanță a fost nevoie de o singură aplicare – asta pentru că a rezistat foarte bine pe unghii (contrar celorlalte tratamente care începeau să sară de a doua zi).

Azi am aplicat pentru a treia oară tratamentul – și nu ați crede diferența enormă pe care a făcut-o ! Nu numai că nu se mai exfoliază, dar unghiile sunt și mult mai tari și au început să crească și ele în mod normal.

Asta cu atât mai mult cu cât nici nu l-am folosit așa cum ar fi trebuit. Instrucțiunile spun că trebuie să aplici azi un strat de ojă, mâine seară pe al doilea, a treia seară ștregi totul și reiei operațiunea. Evident, nu am avut timp (și nici chef) să stau să le bibilesc atât – așa că am folosit tratamentul pe post de ojă.

Oja a rezistat foarte, foarte bine, nu a sărit absolut deloc și unghiile au arătat foarte frumos și bine îngrijite.

Așa că, dacă aveți probleme cu unghiile și căutați un tratament bun, vi-l recomand cu MARE drag pe acesta – pentru mine a făcut minuni!

Vă mai spun că poate fi folosit și ca bază de protecție a unghiilor înainte de aplicarea ojelor colorate (deși sunt sigură că au și un produs special în acest sens) și că a costat în jur de 55-60 RON (daca imi aduc aminte corect) – mai puțin decât multe alte produse similare de pe piață.

Eu l-am luat de la magazinul Melkior din Mall Băneasa- îl găsiți în partea cu Carrefour, îl zona magazinelor pentru copii.

P.S. Acest articol NU este o reclamă, nu am primit nimic să scriu despre acest produs și nici nu am vreun contract cu ei. Este doar primul tratament de unghii care a funcționat cu adevărat, livrând rezultate excelente și asta într-un timp foarte scurt; așa că mi-am dorit să vă spun și vouă despre el.

Zi minunată!

Raluca

2 Comments

Post a Comment

Captcha Captcha Reload